Zonne-energiek OHG

Met bewoners, corporaties en bedrijven
werken we aan een duurzaam
Oostelijk Havengebied 

WAT WE DOEN Wat is een Buurtlab? Je eigen energie opwekken met panelen wordt al door veel mensen gedaan, maar hoe werkt het met installatie, gebruik en financiering?
Wij brengen kennis en kunde terug tot een alledaagse situatie en geven gratis advies.

SOLAR MAPPING Potentie per buurt Per buurt maken we een luchtfoto en bepalen de mogelijkheden per locatie. Met een overzicht van de geïnstalleerde panelen kunnen we de groei per buurt volgen.

NETWERK Zonder partners geen succes Onze levende Lab werkt samen met alle actieve bewoners, organisaties en bedrijven die vaart willen brengen in de klimaatdoelstellingen van Amsterdam. En is de trekker van de Zongroep in de Energiecommissie van het OHG.

BUURTKRANT OHG Vers van de pers Dit is de eerste OHG krant met alle duurzame plannen die de bewoners in uw buurt aan het uitvoeren zijn.
Met alles over de eerste huizen die van het gas af gaan, het installeren van zonnepanelen en nog veel meer!

Energiecommissie
De Energiecommissie OHG bestaat uit een groep bewoners die hun ambitie delen om de wijk te verduurzamen.

Omdat het duurzaam inrichten van de stad niet alleen over zonne-energie gaat, heeft de commissie ook een warmte-groep en zij die zich bezighouden met het vergroenen van de buurt: hoe meer biodiversiteit te bevorderen in onze versteende omgeving?

Socials

We informeren over onze projecten en activiteiten via onze sociale media:

Hugo op GrootOostTV over het Prosumerproject.

Ik zoek contact!
Heb je vragen over zonnepanelen, hoe het werkt met installatie en financiering en hoe je de VvE zo ver krijgt? Bel of mail ons!

Wij helpen je aan de benodigde informatie en advies.

Hugo Niesing + 31 6 123 456 78
h.niesing@resourcefully.nl

Ruud Fiere + 31 6 301 72 301
ruud@aecl.nl